GONNY

Gonny Vijn-Bakker en mijn bedrijf GonBa

gonny vijn bakker eigenaar van gonbaTekenen en kleuren deed ik graag vanaf de kleuterjaren. Fotografie volgde snel bij deze bezigheden in mijn jeugd, met mijn eerste gekregen camera. Altijd kijken naar kleur, beeld, vormen, mensen en natuur als inspiratie om mij heen. Daarin is tegenwoordig niets veranderd bij Gonny. Zo ook de passie voor het creëren van mooie (woon)spullen, reizen en fotograferen is gebleven.

GonBa

Na mijn werkzaamheden bij drukkerijen en een vormgeving studio, ben ik mijn bedrijf GonBa gestart in 2007. Wanneer het internet geïntroduceerd werd, wat ik nog steeds een van de mooiste uitvindingen vind, ben ik mij hierin gaan verdiepen en met de combinatie van creativiteit/grafische vormgeving, werd webdesign een feit voor GonBa. Voor zowel de huisstijl als voor de website van een klant, probeer ik door de ogen van de opdrachtgever te kijken en door de ogen van de gebruiker. Want een complete huisstijl moet helemaal bij de klant passen.

De werkzaamheden van GonBa zijn om jouw bedrijf of stichting een duidelijke herkenning te geven. Van ontwerp tot drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, autobelettering, banners en flyers. Maar, ook voor websites ben je bij GonBa aan het juiste adres. Een website is jouw visitekaartje op het internet, dat is het streven van GonBa.
Alleen een logo, autobelettering of poster nodig? Ook daarvoor kun je bij GonBa terecht in Noord-Scharwoude.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Gonny

Scroll Up