WEBSITES

WEBSITES

Websites | Webdesign

Hét visitekaartje op het internet

voorbeeld cms systeem WordPress webpagina
1000dagen Coach opleiding, website gemaakt door Gonny Vijn-Bakker van GonBa
1000dagen Coach®
Jan Bouwes Fietsen website gemaakt door GonBa met WordPress
Jan Bouwes Fietsen

Websites | Webdesign; een website laten maken/vormgeven, welke prettig leesbaar is, uniek is, mooi eruit ziet, waarbij jouw bedrijf of producten goed zichtbaar zijn en goed vindbaar is op het internet (zoekmachineoptimalisatie (SEO)); dat is het streven van GonBa.

Er wordt een geheel nieuwe website gebouwd met het programma WordPress, volgens het CMS systeem (CMS is de afkorting voor het Engelse woord: Content Management Systeem. De afkorting CMS wordt ook wel naar het Nederlands vertaald als Content Beheer Systeem).

Het grote voordeel van dit programma is dat de website op ieder (mobiele) apparaat goed zichtbaar is. Door de updates van dit programma blijft de website up to date. Plus de mogelijkheid om de website zelf bij te houden, qua tekst en foto’s. Het programma werkt met vaste templates/sjablonen. Er zijn veel aanvullingen mogelijk, zoals o.a. een contactformulier, foto album, Facebook of Instagram berichten in webpagina(‘s).

Een website met CMS systeem is dus goed zichtbaar op iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon!

GonBa website Oefentherapie Langedijk
Oefentherapie Langedijk
GonBa website Seniorenautovakanties
Seniorenautovakanties
GonBa portfolio, hosting en websites webdesign Spoorstraat 4 Noord-Scharwoude 0226 318873
GonBa cms systeem Spoorstraat 4 Noord-Scharwoude 0226 318873
domeinnaam via GonBa
Website is het visitekaartje op het internet

DOMEINNAAM

Nog geen hosting: domeinnaam en internetadres/ruimte geregistreerd? GonBa regelt dit voor jou. In samenspraak met jou wordt de domeinnaam gekozen, de rest verzorgd GonBa. Heb je al een domeinnaam en internetadres/ruimte of alleen een domeinnaam? Geen probleem, via jouw opgegeven inlogcodes kan GonBa verder met jouw website of de website overzetten naar de hosting van GonBa.

HOSTING

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. GonBa verzorgt deze hosting met een beveiligd SSL certificaat, voor een veilige website.

VRAGEN?

Heb je vragen, bel of mail mij, ik sta jou graag persoonlijk te woord. Dit geldt ook voor prijsaanvragen.