WEBSITES

websites GonBa grafische vormgeving en websites | Spoorstraat 4 | Noord-Scharwoude | 0226 318873 | info@gonba.nlWebsites | Webdesign; een website laten maken/vormgeven, welke prettig leesbaar is, uniek is, mooi eruit ziet, waarbij jouw bedrijf of producten goed zichtbaar zijn en goed vindbaar is op het internet (zoekmachineoptimalisatie (SEO)); dat is het streven van GonBa.

Er wordt een geheel nieuwe website gebouwd met het programma WordPress, volgens het CMS systeem (CMS is de afkorting voor het Engelse woord: Content Management Systeem. De afkorting CMS wordt ook wel naar het Nederlands vertaald als Content Beheer Systeem).

Het grote voordeel van dit programma is dat de website op ieder (mobiele) apparaat goed zichtbaar is. Door de updates van dit programma blijft de website up to date. Plus de mogelijkheid om de website zelf bij te houden, qua tekst en foto’s. Het programma werkt met vaste templates/sjablonen. Er zijn veel aanvullingen mogelijk, zoals o.a. een contactformulier, foto album, Facebook of Twitterberichten in webpagina(‘s).

Een website met CMS systeem is dus goed zichtbaar op iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon!

Zie hier voorbeelden van de websites, gerealiseerd door GonBa >

DOMEINNAAM

Nog geen hosting: domeinnaam en internetadres/ruimte geregistreerd? GonBa regelt dit voor jou. In samenspraak met jou wordt de domeinnaam gekozen, de rest verzorgd GonBa. Heb je al een domeinnaam en internetadres/ruimte of alleen een domeinnaam? Geen probleem, via jouw opgegeven inlogcodes kan GonBa verder met jouw website of de website overzetten naar de hosting van GonBa.

VRAGEN?

Heb je vragen, bel of mail mij, ik sta jou graag persoonlijk te woord. Dit geldt ook voor prijsaanvragen. Neem vrijblijvend contact op!

Scroll Up