GONNY VIJN-BAKKER

GONNY VIJN-BAKKER

gonny vijn bakker van gonba grafische vormgeving en websites, 3 foto's in 1, van kind tot volwassen vrouw

Tekenen, kleuren en knutselen deed ik graag in mijn kinderjaren. Fotografie volgde snel bij deze bezigheden in mijn jeugd, met mijn eerste gekregen camera. Altijd kijken naar kleur, beeld, vormen, mensen en natuur als inspiratie om mij heen. Daarin is tegenwoordig niets veranderd bij Gonny Vijn-Bakker. Zo ook de passie voor het creëren van mooie (woon)spullen, tuinieren, fietsen, koken, reizen en fotograferen is gebleven.

Naast mijn bedrijf GonBa (en mijn gezin), doe ik in de vorm van grafische vormgeving en websites vrijwilligerswerk voor:

Bakker om de Hoek

Tevens verzorg ik mijn eigen blog over bakkerijen in Nederland en daarbuiten;

GonBa

Na mijn werkzaamheden bij drukkerijen en een vormgeving studio, ben ik mijn bedrijf GonBa gestart in 2007. Wanneer het internet geïntroduceerd werd, wat ik nog steeds een van de mooiste uitvindingen vind, ben ik mij hierin gaan verdiepen en met de combinatie van creativiteit/grafische vormgeving, werd webdesign een feit voor GonBa. Voor zowel de huisstijl als voor de website van een klant, probeer ik door de ogen van de opdrachtgever te kijken en door de ogen van de gebruiker. Want een complete huisstijl moet helemaal bij de klant passen. Er is altijd persoonlijk contact met Gonny; telefonisch, per mail of ik kom bij de opdrachtgever op bezoek. 

Werkzaamheden Gonny

De werkzaamheden van GonBa zijn om jouw bedrijf of stichting een duidelijke herkenning te geven. Van ontwerp tot drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, autobelettering, banners en flyers. Tevens ben je bij GonBa aan het juiste adres voor een duidelijke en goed vindbare website. Een website is jouw visitekaartje op het internet, dat is het streven van Gonny Vijn-Bakker. Alleen een logo, ansichtkaart, folder, autobelettering of poster nodig? Ook daarvoor kun je bij GonBa terecht in Noord-Scharwoude.

Er is veel mogelijk op het gebied van grafische vormgeving, ontwerp en webdesign!

Fotografie
foto Gonny Vijn-Bakker gemaakt op de markt in Valencia van een fruitmarktkraam
foto Gonny Vijn-Bakker gemaakt in Milaan, een ijszaak in Italië

Reizen brengt inspiratie, ver weg of dichtbij huis. Daarbij fotografeer ik graag de dagelijkse dingen in steden en dorpen.

fotografie Gonny Vijn-Bakker.

foto Gonny Vijn-Bakker gemaakt in Valencia, serveerster schenkt de Spaanse drank horchata in