NIEUWS

GonBa nieuws via Facebook

GonBa
GonBa heeft een bericht gedeeld.2 weeks ago
Parcours is uitgezet, startbordjes én prijzen liggen klaar en alle vrijwilligers zijn er klaar voor! Aanstaande zondag is het zover: Jan Bouwes Fietsen Bike Event bij Manege Beukers, wedstrijd voor mountainbikers en veldrijders, jeugd en volwassenen, MTB Top en Recreanten. Om 9.40 uur starten de eerste deelnemers! Zondag kun je je nog inschrijven. Zien we je morgen?
GonBa
GonBa1 month ago
Doe je mee op 6 oktober? Bike Event; mountainbike (+ veldrijder) wedstrijd bij Manege Beukers. Voor jeugd en volwassenen! Diverse klassen. Met en zonder licentie.
Inschrijven via: https://www.janbouwesfietsen.nl/bike-event/
GonBa
GonBa1 month ago
Ook trots op deze klant; Carla Muijsert van de opleiding 1000dagen Coach staat vandaag in het Noord Hollands Dagblad. Een interessant artikel! En natuurlijk de website gaan bekijken!!
GonBa
GonBa2 months ago
Inschrijving voor het Jan Bouwes Fietsen Bike Event is geopend! MTB Top en Recreanten wedstrijd voor Mountainbikers en Veldrijders op 6 oktober a.s. Schrijf je in via: https://www.janbouwesfietsen.nl/bike-event/
GonBa
GonBa heeft een bericht gedeeld.3 months ago
Vanaf 1 augustus valt Marskramer niet meer onder het Blokker concern.
Een nieuwe leverancier, met grote en leuke plannen, neemt het stokje over van Blokker. Houd de FB pagina van Marskramer Noord Scharwoude in de gaten. Onze veelzijdigheid en klantvriendelijkheid blijft gewoon hetzelfde zoals u dat van ons gewend bent!
GonBa
GonBa3 months ago
Vanmiddag mijn administratie weg gebracht, naar kantoor Wit-Beukers, per fiets (uiteraard een fiets van Jan Bouwes Fietsen). Fietsend langs mooie, bloemrijke bermen. Natuurmonumenten, het gaat goed met de bloeiende bermen in West-Friesland!
Scroll Up