NIEUWS

GonBa nieuws via Facebook

GonBa
GonBa4 weeks ago
Een van de daadkrachtige klanten van GonBa is: Kind In Kracht - KIK Opleiding. Deze kindercoachopleiding wordt gegeven in Nederland, Curaçao, Aruba en nu ook Bonaire!! Aanmelden? Ga naar de website: https://www.kikopleiding.nl/
GonBa
GonBa1 month ago
Schoonheids Instituut Beauty Day, gevestigd in 't Veld én Schagen, heet nu: Beauty Day Xperience. Nieuwe naam, extra vestiging en nieuwe aanpassingen aan de website. GonBa heeft deze doorgevoerd, waardoor de website nog beter bij de uitstraling van Beauty Day Xperience past!
GonBa
GonBa1 month ago
Herfst: een heerlijke periode voor het spelen van een spel met kinderen. Met het Kracht van 8 Kaartspel kun je meerdere spellen spelen! Ook leuk om als cadeau te geven met Sint, Kerst of verjaardag.
GonBa
GonBa2 months ago
Deze maandag is actief gestart voor GonBa. De vernieuwde website voor Mirelle Beauty & Health is vanaf vandaag online! Mirelle Swart, veel plezier én succes met deze website.
GonBa
GonBa2 months ago
"Een fijn interieur kan bijdragen aan een stukje levensgeluk. Interisfeer gaat graag de uitdaging aan om u hierbij te helpen." GonBa heeft bijgedragen om de nieuwe website voor Interisfeer tot een mooi geheel te maken én online te plaatsen! Ewelina Korus, veel succes met je bedrijf!
GonBa
GonBa2 months ago
Vandaag een creatieve workshop over De Kracht van 8 voor scholenstichting Penta in Hoorn. Een kort stukje uitleg gevolgd door creatieve werkvormen waarbij je tevens werkt aan een van de acht krachten. Een handvaardigheidsles gecombineerd met een kracht van 8 les! Aangeboden door bestuurslid Bea Bakker- de Boer. Alle deelnemers gingen naar huis met het boek 'Kleurkracht' en verdiepende informatie over de 8 krachten.
Scroll Up