NIEUWS

GonBa nieuws via Facebook

GonBa
GonBa4 days ago
Samen met Jose Stoop genieten bij North Holland Horse Trials, unieke paardensport bij Manege Beukers. Voor iedereen toegankelijk!
GonBa
GonBa4 days ago
Oh het wordt echt zo gaaf!! Je mist echt iets als je zaterdag niet even komt kijken!! Spectaculaire paardensport een markt met van alles en nog wat diverse kinderactiviteiten en dat met prachtig zonnig weer!! Om 13.00 uur komt de paashaas en kun je helpen met eitjes zoeken! Kom lekker een ijsje halen, in de mini zweefmolen, op de foto met een echte roofvogel, heerlijke verse asperges halen enz. Zien we jullie ook zaterdag!! Ik heb er echt super veel zin in!
GonBa
GonBa5 days ago
Het voorjaar staat vaak in het teken van een nieuw begin. Voor Jan Bouwes Fietsen heeft GonBa de website volledig vernieuwd. Een fris uiterlijk, overzichtelijk en boordevol mooie (elektrische) fietsen!
https://www.janbouwesfietsen.nl/
GonBa
GonBa2 weeks ago
Afgelopen zaterdag heb ik op uitnodiging van Gonny, tijdens een verjaardagsfeest, een workshop 'fotografie met je smartphone' mogen geven als onderdeel van de feestavond. Heel bijzonder om dit te mogen doen in een woonhuis met ongeveer 50 gasten. Maar het was erg gezellig en volgens de gasten erg geslaagd.

Deze workshop van 1.5 uur ga ik vanaf heden ook aanbieden via https://www.eckkies.nl/smartphone-fotografie-workshop/

#cursusgeven #slimmerworden #leerzaam #verborgenfunctiesontdekken
GonBa
GonBa2 weeks ago
Wat een prachtig reclame doek voor de NHHT ontworpen door Gonba web disign..
GonBa
GonBa2 weeks ago
Wat wordt het toch mooi in en om Langedijk
Scroll Up